Reiniging & desinfectieBodylotions & crèmes
Dermavital Bodymilk
Dermavital bodymilk werd speciaal ontwikkeld om de huid te voeden en te hydrateren. Zijn “olieinwater” formule bevat streng geselecteerde bestanddelen: zoete amandelolie, vitamine E en panthenol. Beschikbaar in 250ml, 500ml met pomp of 5l.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.

Optie:
Dermavital doseerpomp voor 5 liter
Bodymilk Dermavital pompje


pH5 Bodylotion F met pomp 400 ml
Eucerin pH5 Bodylotion is een milde, maar doeltreffende bodylotion die specifiek is ontwikkeld voor de behoeften van de gevoelige lichaamshuid →. Deze bevat pH5enzymbescherming waarvan klinisch is bewezen dat deze de huideigen enzymen activeert. Door de natuurlijke afweer van de huid van binnenuit te versterken, helpt deze formule bij het herstel van de pHwaarden, ondersteunt regeneratie en vult tot wel 24 uur lang de huideigen vochtopslag aan. Er is ook aangetoond dat deze de penetratie van pollen in de huid voor 90% voorkomt en is daarom geschikt voor gebruik op een door allergie aangetaste huid. Dankzij dexpanthenol heeft de formule wondgenezende eigenschappen. Dagelijks gebruiken voor langdurige bescherming en een zachte, gladde huid. Ook beschikbaar in 200 ml.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


Repair herstellende lotion met pomp 10% Urea 400 ml
Repair herstellende lotion met pomp 10% Urea 400 ml
Intensieve verzorging en verlichting voor een droge, ruwe en trekkerige huid. Deze rijke bodylotion die gemakkelijk in de huid wordt opgenomen, werkt op drie manieren om een harde, schilferige, jeukende en extreem droge huid diep te hydrateren en te verzachten.
Inhoud: 400 ml per verpakking.


Verzachtende anti-jeuk crème 200 ml
Eucerin verzachtende anti-jeuk crème verlicht de droge, jeukerige huid van de handen en het lichaam. Hij voorkomt de terugkeer van de droge en jeukende huid door vochtinbrengende werking.De crème kan gebruikt worden als aanvullende verzorging bij de behan
Eucerin verzachtende anti-jeuk crème verlicht de droge, jeukerige huid van de handen en het lichaam. Hij voorkomt de terugkeer van de droge en jeukende huid door vochtinbrengende werking.De crème kan gebruikt worden als aanvullende verzorging bij de behandeling van atopisch eczeem. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het product is gemaakt zonder parfum of kleurstoffen om het risico op irritaties of allergieën te minimaliseren
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


NAQI Medical Skin Care
De huid weerspiegeld uw gezondheid. Een gezonde huid steunt op 3 pijlers: verzorging, bescherming en hygiëne.
Wij bieden u een uniek gamma huidverzorgingsproducten van NAQI die specifiek ontwikkeld zijn voor de verzorging van de droge huid van de diabetespatiënten.
NAQI Medical Skin Care beschermt, verzorgt en reinigt in alle zachtheid:
 • Hydrateert intensief

 • Vermindert het risico op infecties

 • Herstelt de natuurlijke huidbarrière

 • Vermindert huidverkleuringen

 • Gaat vroegtijdige veroudering van de huid tegen

Zo wordt u huid terug soepel, zacht en stralend met minder kans op infecties tot gevolg.
De doeltreffendheid van het NAQI Medical Skin Care gamma werd na klinische testen door de Universiteit van Luik bewezen.


NAQI CICA

Voor de dagelijkse zorg van brandwonden.

Nadat de brandwonde aan het oppervlak genezen is, is het herstel van de huid nog lang niet volledig. Dit herstel kan, afhankelijk van de diepte van de verbranding, enkele weken tot vele jaren in beslag nemen.

Omdat de barrière niet optimaal is, blijft de huid droog en schilferig. De fragiele nieuwe huid jeukt ook gemakkelijker. Een aangepaste huidzorg is dan aanbevolen om de huid te hydrateren en soepel te maken.

 • Bevordert het herstel van de huid

 • Voorkomt en vermindert huidirritatie ten gevolge van jeuk

 • Bevordert de soepelheid van de huid

 • Hydrateerd de huid

 • Vermindert de zichtbaarheid van littekens

 • Bevat omega 3, 6 & 7 vetzuren

 • geeft meer comfort tijdens het dragen van drukkledijNAQI SENSE

Reduceert irritatie en roodheid.

Verzacht de gevoelige, rode en jeukende huid. NAQI SENSE doorbreekt de reactieketen van de huidirritatie en jeuk en beschermt de huid tegen

omgevingsfactoren.

 • Vermindert jeuk

 • Vermindert tintelend, trekkering gevoel

 • Vermindert roodheid

 • Vermindert de reactie op omgevingsfactoren (o.a. milieu)

 • Verzacht de ruwe en droge huidTENA Skin Cream  
Tena Zinc Cream 100ml 
Eigenschappen:
Extra bescherming: Kalmeert schrale, geïrriteerde en gevoelige huid.
Gebruiksvriendelijk: Aan te brengen na het wassen of tijdens verschoning.
Bevat geen conserveermiddel en parfumvrij: Helende en verzorgende werking voor de beschadigde huid, zoals eczeem en/of luieruitslag.
Bevat zinkoxide (10% geconcentreerd) en vitamine E. 

Tena Barrier Cream 150ml
Deze zachte, transparante formule zorgt voor een sterke water-afstotende barrière. 
Eigenschappen:
Helpt toekomstige beschadigingen te voorkomen: Voor preventief gebruik op plaatsen die roodheid of irritatie vertonen.
Dermatologisch getest: Bevat verzorgende olieën, vitamine E en zinkoxide. Bevat geen conserveermiddel.
Huidconditie gemakkelijk te controleren: De conditie van de huid is dankzij de transparante formule goed te controleren.


Stokolan® Hand & Body  
Stokolan® Hand & Body
Superieure verzorgende werking en snel intrekkend, voor de handen en het hele lichaam. Speciale formule om de huid te hydrateren en het natuurlijke herstel van de huid te stimuleren.
Met een unieke mix van ingrediënten om de elasticiteit van de huid te verbeteren en de vochtinbrengende werking te verlengen.
​Inhoud: 100 ml per verpakking.


Menalind professional Care  
Menalind professional Care 500ml
Met het hoogwaardig Nutriskin Protection Complex bestaande uit natuurlijk voedende amandelolie, vochtinbrengende aminozuren, energieproducerende creatine en ontstekingsremmende essentiële onverzadigde vetzuren voor de intensieve verzorging van de belaste oudere huid; W/O emulsie; met praktische doseerpomp.
Inhoud: 500 ml per verpakkingCutimed Medische huidverzorging 10% urea mousse
Voetcrème 10 % Urea 100 ml
Eucerin Herstellende Voetcrème 10% Urea geeft droge tot extreem droge voeten, al dan niet met gebarsten hielen, de intensieve verzorging die ze nodig hebben. Deze is verrijkt met Ureum en Lactaat en biedt langdurige hydratatie aan zelfs de meest extreem ruwe en droge huid. Deze werkt snel en verlicht droogheid en ongemak en zorgt dat de voeten glad en zacht aanvoelen.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


GEWOHL - voetverzorging
Gehwol heeft een zeer uitgebreid assortiment aan voetverzorgende producten en de kwaliteit ervan is uitstekend. De producten zorgen voor een complete voet en been verzorging. Van voetcremè tot voetbad olieën, zout en medicinale voetpoeders. Gehwol producten zorgen ervoor dat voetproblemen worden voorkomen. Hiervoor is het uiteraard belangrijk dat u niet wacht tot problemen ontstaan, maar dat u preventief uw voeten verzorgd. 


SIXTUS
sixtus
Sixtus voetverzorging met werkzame alpenkruiden en natuurlijke etherische oliën. Iedere dag dragen ze ons door het leven: ‘onze voeten’. Daarom kunnen we ze niet vaak genoeg ondersteunen om hun last een beetje te verlichten, bijvoorbeeld met een juiste en regelmatige verzorging. De voetverzorgingsproducten van Sixtus helpen zowel bij acute voetklachten maar bieden echter ook een mogelijke oplossing bij langdurige huid- en nagelproblemen. Om ervoor te zorgen dat het niet zover komt, heeft Sixtus ook speciale verzorgingsproducten die u kunt toepassen bij profylactische (voorkomend) behandelingen. Sixtus hand, voet en lichaamsverzorgingscrèmes bieden een optimale verzorging met een extra accent op voetverzorging voor diabetici.