InstrumentenCuretten
NOPA Curette Williger 2 ovalen lepels
NOPA curette
NOPA Curette Williger 2 ovalen lepels verkrijgbaar in de maten 0/1 en 1/2.


Bionix FlexLoop flexibele oorcurette - wit - 4 mm
FlexLoop flexibele oorcurette - wit - 4 mm
Bionix "Safe Ear Curettes" laten toe om elke gehoorgang veilig en comfortbel vrij te maken en te ontdoen van cerumen. Stalen curetten zijn heel dikwijls onangenaam voor de patiënt en houden een zeker risico in tot beschadiging van gehoorgang of trommelvlies. De kunststof Bionix curetten voelen net aangenamer aan en bieden voor quasi elke situatie de juiste vorm. Type "Flexloop" (wit) is een flexibele universeel bruikbare gemiddelde curette voor normale curretage met 4 mm top. 50 stuks per verpakking.


Bionix InfantScoop flexibele oorcurette - blauw - 2 mm
InfantScoop flexibele oorcurette - blauw - 2 mm
Bionix "Safe Ear Curettes" laten toe om elke gehoorgang veilig en comfortbel vrij te maken en te ontdoen van cerumen. Stalen curetten zijn heel dikwijls onangenaam voor de patiënt en houden een zeker risico in tot beschadiging van gehoorgang of trommelvlies. De kunststof Bionix curetten voelen net aangenamer aan en bieden voor quasi elke situatie de juiste vorm. Type "Infantscoop" (blauw) is speciaal ontworpen voor kleine oren en smalle gehoorgangen en wordt gebruikt in combinatie met een otoscoop 2 mm top. 50 stuks per verpakking.


Bionix MicroLoop flexibele oorcurette - groen - 3 mm
MicroLoop flexibele oorcurette - groen - 3 mm
Bionix "Safe Ear Curettes" laten toe om elke gehoorgang veilig en comfortbel vrij te maken en te ontdoen van cerumen. Stalen curetten zijn heel dikwijls onangenaam voor de patiënt en houden een zeker risico in tot beschadiging van gehoorgang of trommelvlies. De kunststof Bionix curetten voelen net aangenamer aan en bieden voor quasi elke situatie de juiste vorm. Type "Microloop" (groen) met iets stijvere constructie wordt gebruikt in geval van hardnekkiger vastzittend cerumen. 3 mm top. 50 stuks per verpakking.


Bionix Verlichte oorcurette - Variety Pack
Verlichte oorcurette - Variety Pack
Bionix Lighted Ear Curettes™:
Licht én zicht in één enkel instrument én op de plaats waar dat nodig is. Op deze manier heeft u meteen een hand vrij en kunt u uiterst efficiënt tewerkgaan.
Variety Pack bestaat uit:
  • led lichtbron
  • lens 
  • 50 curettes in 7 verschillende modellen: Lighted AngleLoop; Lighted WaveCurette; Lighted CeraSpoon; Lighted VersaLoop; Lighted MicroLoop; Lighted FlexLoop; Lighted InfantScoop
Inhoud: 1 led lichtbron, 1 lens, 50 curettes (7 diverse modellen)


Bionix Verlichte oorcurette volwassenen - VersaLoop pack
Bionix Verlichte oorcurette volwassenen - VersaLoop pack
Bionix Lighted Ear Curettes™:
Licht én zicht in één enkel instrument én op de plaats waar dat nodig is. Op deze manier heeft u meteen een hand vrij en kunt u uiterst efficiënt tewerkgaan.
Deze set bestaat uit:
  • 1 led lichtbro
  • 1 lens 
  • 50 curettes VersaLoop (3 mm - volwassenen)
Inhoud: 1 led lichtbron, 1 lens, 50 tips type Versaloop


NOPA Volkmann Curette 0
Volkmann Curette 0
Volkmann Curette 0.
1 stuk per verpakking.


NOPA Volkmann Curette 1
Volkmann Curette 1
Volkmann Curette 1.
1 stuk per verpakking.


NOPA Williger Bone Curette Fig.00/0 13.5 Cm
Williger Bone Curette Fig.00/0 13.5 Cm
Williger Bone Curette 00/0 13,5 Cm.
1 stuk per verpakking.