Ergonomisch zorgmeubilairWij bieden u ergonomisch meubilair aan zonder visuele compromissen waar het comfort en de functionaliteit in het hart van het ontwerp heersen.

Het optimale resultaat wordt bereikt door voorafgaandelijk goed naar uw specifieke noden te luisteren.ELEKTRISCHE RELAX Brezza

image-placeholder.png
De Brezza is een elektrische relax met sta-op functie en is opgebouwd uit een massief beuken kader en stalen constructie- onderdelen. De Brezza is voorzien van twee motoren, één voor de rug en één voor de benen. Het grote comfort aan deze relax is de ingebouwde trolley waarop de relax staat gemonteerd zodanig dat er met een simpele druk op de voetpedaal de relax op wieltjes wordt gebracht en eenvoudig kan verplaatst worden, om vervolgens terug vast te zetten met dezelfde voetpedaal. 
De relax is volledig bekleed met kunstleder. Verschillende kleuren zijn verkrijgbaar. 


MANUELE RELAX Laguna Harmony 

De Laguna Harmony is een manuele relax die al dan niet van voetenplaat en/of wielen kan voorzien worden. De zitting is uitneembaar. Door een lichte druk met de armen en benen uit te voeren kan deze relax moeiteloos van zitpositie in ligpositie gebracht worden en omgekeerd. De relax is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan al dan niet waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.

image-placeholder.png


NIET-VERSTELBARE RELAX Echo Classic

image-placeholder.png
De Echo Classic is onze vaste, niet verstelbare relax. Het is een heel comfortabele relaxzetel. De relax is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan al dan niet waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.


NIET-VERSTELBARE RELAX Echo Classic

image-placeholder.png
De Echo Classic is onze vaste, niet verstelbare relax. Het is een heel comfortabele relaxzetel. De relax is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan al dan niet waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.


RELAXSTOEL Cosmo

De Cosmo is een ergonomische design stoel opgebouwd uit een 3D ergonomisch voorgevormde beuken multiplex zitschaal, volledig ingeschuimd in HD foam. De verbrede armleggers zorgen voor maximale ondersteuning tijdens het zitten en geven een hou vast bij het opstaan. Tevens is er een functionele opening tussen zitvlak en rug voorzien om het schoonmaken gemakkelijk te maken. De stoel is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.


De Cosmo kan zowel met een hoge als met een lage rug worden uitgevoerd, al dan niet voorzien van een voetenbankje.


RELAXSTOEL Presence met de TAFEL Astro Central

image-79900-Cosmo.jpg
De Presence kan zowel met een hoge als met een halfhoge rug worden uitgevoerd. De Presence is de voorloper van de Cosmo. Hij is opgebouwd uit ergonomisch voorgevormde beuken multiplex, bekleed met HR-foam. De houten armleggers zorgen voor comfort tijdens het zitten en geven eenhouvast bij het rechtstaan. 
Ook hier is er een functionele opening tussen zitvlak en rug voorzien om het schoonmaken gemakkelijk te maken. De stoel is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.
De Astro Central collectie wordt gekenmerkt door een centrale voet waardoor de tafel langs elke kant toegankelijk is en ook rolstoelgebruikers gemakkelijk kunnen aanschuiven. Een ruime keuze aan tafelbladen en afwerkingen zorgt ervoor dat de Astro Central naar ieders wens kan samengesteld worden.


FAUTEUIL Deco

De Deco fauteuil is opgebouwd uit een onzichtbaar stalen frame en multiplex van vurenhout. Het model opgesteld in onze winkel is een 2,5 zit met een lage passieve rug wat het zitcomfort vergroot. De 2 zitkussens zijn volledig uitneembaar. Indien gewenst kan de Deco uitgerust worden met twee kantelbare hoofdsteunen. De fauteuil is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.
image-placeholder.png


SALONTAFEL Pure Curve Rondo

image-placeholder.png
​Het salontafeltje Pure Curve Rondo is voorzien van een tafelblad en poten met afgeronde hoeken waardoor men zich aan de randen niet meer kan stoten. Een ruime keuze aan tafelbladen en afwerkingen zorgt ervoor dat de Pure Curve Rondo naar ieders wens kan samengesteld worden.


BOXSPRING Wellness

image-placeholder.png
De Wellness kan ook voorzien worden van een bijpassend nachttafeltje Luna uitgevoerd in massief eik waarvan de afwerking in combinatie met de Wellness kan samengesteld worden.
De Wellness is de verbeterde versie van het gekende boxspringprincipe. Het comfort van een bed met springveren en de goede ventilatie maken boxsprings
al jaren geliefd bij een breed publiek, met hieraan nog enkele ingrediënten toegevoegd maakt dit tot 'het' comfort bed van vandaag!

De Wellness is onder andere voorzien van:

  • een boxspring met 5 zones voor een optimaal ligcomfort;

  • een onzichtbaar hoog-laag mechanisme geïntegreerd in het boxspring kader;

  • een elektrisch verstelbaar rug-, nek- en benengedeelte;

  • voetbeugels;

  • elk beddeel kan tot 45° uitzwenken wat het mogelijk maakt om alle zorgen op een eenvoudige en comfortabele manier toe te dienen.

Een ruime keuze aan opties en afwerkingen zorgt ervoor dat de Wellness naar ieders wens kan samengesteld worden.


ZORGBED Belvita Allova

​Het zorgbed Belvita Allova is voorzien van een 4-delige bedbodem waarmee rug-, zit-, boven- en onderbeenverstelling mogelijk zijn. Tevens is er een ingebouwde zitcorrectie voorzien. Het zorgbed is verrijdbaar door middel van vier zwenkwielen die onzichtbaar zijn ingewerkt in zuilen, tillift-toegankelijk, voorzien van een centrale rem. 
​​Een ruime keuze aan opties en afwerkingen zorgt ervoor dat de Belvita Allova naar ieders wens kan samengesteld worden.
image-placeholder.png