ReagentiaLactaat en cholesterolmeting
Accutrend Plus meter Roche
Accutrend Plus meter Roche
Het Accutrend Plus systeem is een draagbaar gecombineerde meter voor het bepalen van Glucose, Trygliceride en het Totaal-Cholesterol in bloed. Zelf cholesterol meten was nog nooit zo makkelijk. Deze nauwkeurige en voor professioneel gebruik ontwikkelde cholesterolmeter wordt veelvuldig gebruikt door huisartsen, fysiotherapeuten en specialisten. Voor de Accutrend Plus meter heeft u aparte strips nodig, met de keuze van de strip voor Glucose of Cholesterol bepaalt u ook het te verrichten onderzoek.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


Accutrend cholesterol strips Roche
Accutrend cholesterol strips Roche
Deze Cholesterol Teststroken worden gebruikt in de Accutrend Plus Meter en in de Accutrend GC meter. Met de Accutrend Plus Meter meter kunt u in een keer uw Totaal Cholesterol, Triglyceriden, Lactaat en Glucosegehalte bepalen. Voor iedere specifieke meting zijn afzonderlijke teststroken verkrijgbaar. De Cholesterolstrips zijn verpakt per 25 stuks.
Inhoud: 25 stuks per verpakking.


Accutrend triglycerides Roche
Accutrend triglycerides Roche
Betrouwbaar meten van uw Triglyceriden gehalte. Lichaamsvet is in feite niets meer dan een opeenstapeling van triglyceriden. Triglyceriden komen niet enkel voor als vet, ze stromen ook door het bloed. Bij een hoge bloeddruk kunnen zij erg schadelijk zijn voor het lichaam en zeker voor het hart.De triglyceridenspiegel onder controle houden is een belangrijke stap als bescherming tegen hart en vaatziekten. Voor mensen met diabetes houdt een hoge triglyceridenspiegel een nog groter risico in. Voor patiënten met diabetes is de bepaling van triglyceriden erg belangrijk, omdat de hoeveelheid triglyceriden in het bloed snel stijgt als de bloedglucosewaarde niet op peil is. De triglyceridentest wordt als losstaande bepaling uitgevoerd om het effect te controleren van medicijnen tegen een te hoog triglyceridengehalte.
De triglyceridenspiegel zou onder de 150 mg. per deciliter moeten zitten. Hiervoor kan men medicijnen nemen, maar minstens zo belangrijk is dat de levensstijl wordt aanpast. Vaak halen een ander dieet en specifieke oefeningen het risico op hart en vaatziekten al drastisch naar beneden.Met behulp van deze strips en de Accutrend Plus Cholesterolmeter, kunt u een betrouwbaar beeld krijgen van het Triglyceriden gehalte. De test meet de hoeveelheid triglyceriden in bloed. Triglyceriden vormen de vetvoorraad in het lichaam en zijn meestal opgeslagen in vetweefsel.Een deel van de triglyceriden circuleert in het bloed om de spieren van brandstof te voorzien. Na een maaltijd bevat bloed meer triglyceriden, omdat ze dan worden getransporteerd van de darm (voedselopname) naar het vetweefsel (vetopslag). De bepaling van triglyceriden mag daarom alleen worden uitgevoerd als niet kort tevoren een maaltijd is genuttigd. 
Inhoud: 25 stuks per verpakking.


BM Lactaatstrips Roche
BM Lactaatstrips Roche
BM Lactate teststroken voor het bepalen van het lactaatgehalte in het bloed met het Accutrend Plus meetapparaat.
Inhoud: 25 stuks per verpakking.