InstrumentenMani- en pedicure
Gehwol
gehwol voetverzorging
Gehwol is volledig gespecialiseerd in voetproblematiek. Sinds bijna 150 jaar (!) is een enorme expertise opgebouwd in het behandelen van voetproblemen zoals bijvoorbeeld schimmels, kloven, droge en gesprongen huid. De producten worden volledig samengesteld uit natuurlijke en huideigen ingrediënten zoals hyaluronzuur moleculen en ureum. Vrijwel het volledige Gehwol gamma is geschikt voor gebruik door diabetici.
Het Gehwol gamma is opgebouwd uit 3 lijnen:
  • Gehwol Med; om direct ernstige voetklachten te behandelen en verbeteren.
  • Gehwol Fusskraft; een lijn met hoge concentraties actieve ingrediënten om ernstige klachten onder controle te houden en te voorkomen.
  • Gehwol; een lijn om milde voetproblematiek onder controle te houden en te voorkomen.


Bio Sana eeltvijl/voetrasp
Deze in Zwitserland vervaardigde eeltvijl/voetrasp op basis van essenhout is dubbelzijdig te gebruiken. Ze is voorzien van een zijde om grof te vijlen en een fijne zijde om verhoornde huid glad te maken. Beide kanten zijn bedekt met een antibacteriële en waterbestendige slijpfolie. 


Nagelknipper groot model 8 cm
Nagelknipper groot model 8 cm
Nagelknipper groot model 8 cm.


Nagelknipper klein model 5,5 cm
Nagelknipper klein model 5,5 cm
Nagelknipper klein model 5,5 cm.


Professionele Orthoplastie Fresco Bland-Rosé silic zacht

fresco bland rosé

De enige siliconen-pasta die zacht, elastisch en glad is (Shore A 2-4), voor het maken van comfortabele orthesen op maat. Bij het maken de vingers bevochtigen zodat de siliconen minder kleven voor perfecte resultaten. Na 48 uur zijn de orthesen volledig uitgehard. Zij zijn wasbaar en herbruikbaar.


Professionele Orthoplastie Fresco Silicone Fresco - Medium

silicona fresco

Sneldrogende polymeer-silicone met medium hardheid (Shore A 14). De bleek roze pasta is elastisch, homogeen en heeft een hoge weerstand. Voor pijnverminderende orthesen met een superieur comfort. Kan gemengd worden met Bland Rosé en harde silicone.


Professionele Orthoplastie Fresco Silicone 1400 - Hard

silicona fresco 1400

Harde, semi-rigide elastomeer silicone (Shore A 30). Lichtgrijze, stevige en elastische pasta voor voetorthesen. Zet zich snel, de eindhardheid wordt na 48u bereikt. Kan gemengd worden met Bland Rosé en Midium silicone.


Professionele Orthoplastie Fresco Silicone Orthesil - Hard
silicona orthesil fresco
Een harde, oranje kleurige silicone (Shore A 30-32) voor het maken van rigide orthesen. Deze orthese is niet-elastisch maar heeft een lange houdbaarheid. Aanbevolen voor correctie of het heraligneren van tenen. Kan gemengd worden met Bland Rosé voor zachtere versie.