Ergonomisch zorgmeubilairWij bieden u ergonomisch meubilair aan zonder visuele compromissen waar het comfort en de functionaliteit in het hart van het ontwerp heersen.

Het optimale resultaat wordt bereikt door voorafgaandelijk goed naar uw specifieke noden te luisteren.


RELAXSTOEL Cosmo

De Cosmo is een ergonomische design stoel opgebouwd uit een 3D ergonomisch voorgevormde beuken multiplex zitschaal, volledig ingeschuimd in HD foam. De verbrede armleggers zorgen voor maximale ondersteuning tijdens het zitten en geven een hou vast bij het opstaan. Tevens is er een functionele opening tussen zitvlak en rug voorzien om het schoonmaken gemakkelijk te maken. De stoel is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.

cosmo moments furniture

De Cosmo kan zowel met een hoge als met een lage rug worden uitgevoerd, al dan niet voorzien van een voetenbankje.


RELAXSTOEL Presence met de TAFEL Astro Central

image-79900-Cosmo.jpg
De Presence kan zowel met een hoge als met een halfhoge rug worden uitgevoerd. De Presence is de voorloper van de Cosmo. Hij is opgebouwd uit ergonomisch voorgevormde beuken multiplex, bekleed met HR-foam. De houten armleggers zorgen voor comfort tijdens het zitten en geven eenhouvast bij het rechtstaan. 
Ook hier is er een functionele opening tussen zitvlak en rug voorzien om het schoonmaken gemakkelijk te maken. De stoel is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.
De Astro Central collectie wordt gekenmerkt door een centrale voet waardoor de tafel langs elke kant toegankelijk is en ook rolstoelgebruikers gemakkelijk kunnen aanschuiven. Een ruime keuze aan tafelbladen en afwerkingen zorgt ervoor dat de Astro Central naar ieders wens kan samengesteld worden.


FAUTEUIL Deco

De Deco fauteuil is opgebouwd uit een onzichtbaar stalen frame en multiplex van vurenhout. Het model opgesteld in onze winkel is een 2,5 zit met een lage passieve rug wat het zitcomfort vergroot. De 2 zitkussens zijn volledig uitneembaar. Indien gewenst kan de Deco uitgerust worden met twee kantelbare hoofdsteunen. De fauteuil is volledig gestoffeerd, een ruime keuze aan waterafstotende stoffen in verschillende kleuren en texturen kan u bij ons in de winkel vinden.
image-placeholder.png


SALONTAFEL Pure Curve Rondo

image-placeholder.png
​Het salontafeltje Pure Curve Rondo is voorzien van een tafelblad en poten met afgeronde hoeken waardoor men zich aan de randen niet meer kan stoten. Een ruime keuze aan tafelbladen en afwerkingen zorgt ervoor dat de Pure Curve Rondo naar ieders wens kan samengesteld worden.