Trapliften


Als trappen op- en afgaan moeilijker wordt, hoeft dit geen hindernis te worden. Blijf gerust thuis en kies voor een traplift. Nestor Thuiszorgwinkel biedt u het volledige gamma van de leider in trapliften: Stannah.

Elke woning en elke trap is anders. Voor elk soort trap hebben we een traplift die exact beantwoord aan uw behoeften. Onze trapliften voorzien in al uw behoeften en zijn een toonbeeld van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Plaatsing in 3 stappen

Stap 1: U bent geïnteresseerd in een traplift? Neem dan contact op met ons via ons contactformulier of op het nummer 053/700 515. Wij zorgen er voor dat er onmiddelijk een afspraak wordt gemaakt met één van onze raadgevers in uw buurt.

Stap 2: Onze raadgever deelt al zijn ervaring en kennis over trapliften met u. Samen zoekt hij mij u naar de meest geschikte traplift  voor uw specifieke situatie. Tijdens zijn bezoek maakt hij een nauwkeurig en gedetailleerd bestek op. Dit plaatsbezoek is volledig gratis en vrijblijvend. U beslist op basis van de offerte nadien zelf of u de traplift wil aankopen en laten installeren. Uw traplift op maat.   

Stap 3: De installatie van uw traplift gebeurt door Stannah technici. Dankzij hun ervaring en vakkennis bent u zeker van een snelle en correcte installatie zonder schade aan uw interieur. ​Zware werkzaamheden zijn niet nodig. Uw traplift wordt bij voorkeur op de trap zelf gemonteerd. Afhankelijk van de situatie kan hij ook tegen de muur gemonteerd worden. Zodra uw traplift geïnstalleerd is, helpt de technicus u om er snel mee vertrouwd te geraken zodat u de traplift meteen in gebruik kan nemen. Tevens geniet u van een 24-uur klantenservice en garantie van 2 jaar: onderdelen, werkuren en reiskosten inbegrepen. Indien gewenst kan u opteren voor een omniumgarantie. 


image-81367-banner_nl_stannah.jpg