Verzorging

​​​​​​​IncontinentieTENA

Misschien bent u een van de vele mensen met urineverlies of zorgt u voor een familielid met incontinentie. Urineverlies komt vaker voor dan u denkt. In welke situatie u ook verkeert en wat uw ervaringen ook zijn, Nestor Thuiszorgwinkel kan u hierbij ondersteunen en biedt u kwalitatieve oplossingen van Tena. De producten van Tena zijn ontworpen om urine snel te absorberen en weg te houden van het lichaam, voor comfort en frisheid dankzij de absorberende korrels. Dat betekent dat u veel kleinere producten kunt kiezen dan u zou verwachten. Ontdek zelf hoe fijn het is om volledig te kunnen vertrouwen op deze bescherming. 

tena


Hartmann
hartmann molimed micro

Een actief leven leiden met urineverlies. Urine-incontinentie omvat gelijk accidenteel of ongewild verlies van urine door aandoeningen aan de blaas en/of de spierstructuur van de bekkenbodem. 

Het treft personen die eraan lijden zowel fysiek als mentaal, maar er zijn manieren om de impact ervan te verminderen. Incontinentie dient op een holistische wijze benaderd te worden - zowel zorgen voor een betere efficiëntie in de aanpak van incontinentie als identificeren wat de meest doeltreffende middelen en behandelingen zijn. Hartmann incontinentiemateriaal biedt u:

  • Een hoog comfort

  • Hoge kwaliteit

  • De grootst mogelijke discretie

  • Betrouwbaarheid

  • Keuze

  • Gebruiksgemak

  • Huidbescherming

  • Kostefficiëntie op lange termijn 


Cavilon Niet-prikkende Barrièrefilm 3M

3M™ Cavilon™ Niet-prikkende Barrièrefilm is een alcoholvrije, transparante barrièrefilm welke een ademende barrièrelaag op de huid vormt. Cavilon beschermt de huid tegen het binnendringen van vocht, zoals urine, faeces en andere lichaamsvloeistoffen en voorkomt huidbeschadigingen door kleeflagen en frictie. Cavilon prikt niet, zelfs niet op een beschadigde huid en biedt tot 72 uur bescherming.

Inhoud: 28 ml
3M Cavilon Niet-prikkende Barrièrefilm


TravelJohn Products Hersluitbaar wegwerp urinaal

TravelJohn is een wegwerp unisex plaszak. Deze is speciaal ontworpen voor elke gelegenheid wanneer er geen toilet beschikbaar is. Geschikt voor dames, heren en kinderen. Het is makkelijk, compact en handig in gebruik. Reukloos en lekvrij, meerdere keren te gebruiken tot aan de absorptiecapaciteit van 800 ml. Milieuvriendelijk afbreekbaar.

Verpakt per 3 stuks.

TravelJohn Products Hersluitbaar wegwerp urinaal


FEMINAFORM van PELVISION

U bent niet de enige met een vaginale aandoening, vele duizenden vrouwen hebben soortgelijke problemen. De oorzaken zijn verschillend maar de symptomen zijn voor alle vrouwen erg vervelend en vaak moeilijk om over te praten. 

Met de vaginale dilatatieset Feminaform heeft u een effectief hulpmiddel dat u praktisch en discreet kan helpen bij uw problemen, te gebruiken op advies of onder begeleiding van uw dokter of therapeut. ​

U bent niet de enige met een vaginale aandoening, vele duizenden vrouwen hebben soortgelijke problemen. De oorzaken zijn verschillend maar de symptomen zijn voor alle vrouwen erg vervelend en vaak moeilijk om over te praten. Met de vaginale dilatatieset Feminaform heeft u een effectief hulpmiddel dat u praktisch en discreet kan helpen bij uw problemen, te gebruiken op advies of onder begeleiding van uw dokter of therapeut. ​Uri-Go sprayfles 750 ml ADHOME
Uri-Go sprayfles 750 ml
Met Uri-Go worden alle urinevlekken en -geuren permanent verwijderd. Zelfs geconcentreerde urinevlekken van vele jaren verdwijnen volledig met deze ultieme urineverwijderaar. Kan toegepast worden op elke ondergrond; zacht of hard. 
Urine bestaat uit kristallen en zijn moeilijk te verwijderen. Uri-Go lost deze kristallen op. Hierdoor bent u ook de vieze geur kwijt. Uri-Go eet als het ware deze
kristallen op. Door de frisse citroengeur ruikt het voortaan heerlijk fris.  Zeer handig en snel toepasbaar. Het product is uitgebreid getest.


Incontinentiekledij: Polobody's
polobody grijs unisex

Kledij om mensen  makkelijk te kunnen aan- en uitkleden. Hierbij wordt aandacht besteed aan het benaderen van het uitzicht van gewone kledij.  Gecombineerd met een lange broek is het niet zichtbaar dat er een body wordt gedragen. Polobody's met korte mouwen en korte pijpen uit één deel met ritssluiting tussen de benen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

polobody zwart unisex


Incontinentiekledij: Body's en pyjama's uit één deel
body grijs unisex

Body's, slaapzakken en pyjama's uit één deel in een aangenaam materiaal ter voorkoming van blootliggen en pluk- en smeergedrag.  Hierbij wordt veel aandacht besteed aan het makkelijk verschonen. Meerdere modellen zijn leverbaar. Op vraag doen we ook maatwerk zoals aanbrengen van lummels voor magneetslot, aanbrengen van extra ritsen,...

jumpsuitpyjama unisex
zomerpyjama uit 1 deel van herck unisex
zomerpyjama uit 1 deel van herck unisex grijs
zomerpyjama uit 1 deel van herck unisex roze


Eéndelige kledij voor overdag
eendelige kledij voor overdag

Vervaardigd uit denim 80% katoen en 20% polyester. Kan gewassen worden op 40°C.

Kledij uit één deel voor personen die pluk- en/of smeergedrag vertonen. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan het benaderen van het uitzicht van gewone kledij.


Beide modellen kunnen in de droogkast op lage temperatuur.

eendelige kledij lange mouwen

Vervaardigd uit 50% katoen en 50% polyester. Kan gewassen worden op 60°C.Anti-scheur kleding
anti-scheur kledij dames
anti-scheur kledij
anti-scheur kledij heren
anti scheur kledij

Speciaal voor mensen met scheurgedrag bieden wij u een specifiek materiaal aan waarin we o.a. scheurhemden, bermuda's en T-shirts,… aanbieden. Ook bedlinnen kan in dit materiaal gemaakt worden. Het materiaal is zeer sterk, kostenbesparend in onderhoud, krimpvrij, brandvertragend en comfortverhogend. Naast deze standaard artikelen kunnen er ook pakken volledig op maat en naar wens gemaakt worden. U kan onder andere zelf bepalen waar ritsen, al dan niet voorzien van een magneetslot, geplaatst worden. Voor bewoners met bijtgedrag worden risicozones verstevigd, dit om slijtage door bijten af te remmen.Wasbare incontinentieonderleggers
Wasbare incontinentieonderleggers

Wasbare incontinentieonderleggers:
• een ademend materiaal
• kookwas- en droogkast bestendig
• barrière tegen urine
• afmeting 75 x 90 cm
• optiemogelijkheid instopstrokenSuprima 3067 Matrasovertrek PVC + Frotte

Standaard kwaliteit – hoog ligcomfort
Waterondoorlaatbaar, urinebestendig.
Indicaties: Voor personen met incontinentieproblemen

Bevestiging aan matras: elastiek
Samenstelling: onderkant 100% PVC folie, bovenkant 100% katoen
Kleur: wit